Защо не можем да се наситим на Вайола Дейвис

violatb

Тя е една от най-непреклонните дами на Холивуд!

Тя е убийствена актриса, която си проправя свой собствен път в Холивуд благодарение на смелите си решения, непреклонността и неоспоримия си талант. Вайола Дейвис се завръща на малките ни екрани с трети сезон на "Как да ни се размине за убийство?". И така, какво в нея я прави толкова хипнотизираща, заради което никога не можем да й се наситим? 

                                        ЗВЕЗДИТЕ ОТ КАК ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ ЗА УБИЙСТВО ПРЕДИ СЕРИАЛА

1.   Тя не позволява нищо да я разочарова. Например, напълно наясно е, че не отговаря на стандартите за красота в Холивуд, което за съжаление прави успехът й в киноиндустрията по-трудно достижим. Но въпреки всички затруднения постига невероятни успехи, ставайки първата чернокожа, спечелила "Еми" за "Най-добра актриса в драматичен сериал"!

                                                                   (Getty Images)

2.   Описва порастването като живот "в унизителна бедност и нищета", но превръщайки се в една от най-ценените актриси в Холивуд тя доказва, че миналото на даден човек не предопределя неговото бъдеще.

3.   Цени изключително високо образованието, специализира "Театър" в "Обществения колеж на Роуд Айлънд", дори посещава "Джулиард" в продължение на четири години, където е и член на “Group 22”.

4.   Независимо от това колко голяма звезда е станала, Вайола продължава да стои здраво стъпила на земята и винаги е готова да се учи от колегите си актьори и да получава съвети.

                                                     (Warner Bros. Pictures)

5.   Дори в лента с невероятен звезден състав, като "Отряд самоубийци", Вайола успява да блесне в ролята на безмилостната и непоколебима Аманда Уейлър. Някои хора казват, че тя и Марго Роби са единственото хубаво нещо в този филм.

6.   Тя е смела и не се страхува да сподели открито мнението си, дори по деликатни въпроси като липсата на добри роли за чернокожи актриси, което прави в благодарствената си реч при получаване на наградата "Еми". 

7.   Тя е известна с това, че често импровизира в сцените си. Например сцената в "Как да ни се размине за убийство?", в която сваля перуката си, е нейна идея.

                                                                (ABC) 

(Кредит начална снимка: Getty Images)


Може също да харесате