Октомврийски кино премиери, които не бихте искали да пропуснете

axn-october-premieres-1ndex_3
Чудите се какво да гледате по кината? Ето и нашите предложения!
 
Както обикновено ние ви предлагаме 5 предстоящи премиери, които не бихте искали да пропуснете. Тъй като практически вече е есен, по кината този месец се задава изобилие от филми, октомври традиционно се утвърди като малко по-мрачен - изглежда, че е по-скоро месец на трилърите! Вие не се тревожете, защото има и едно предложение, което може да ви развесели.
 
 
АД
Третата дългоочаквана адаптация от поредицата романи на Дан Браун започва с Робърт Лангдън (добре дошъл отново, Том Ханкс), който се събужда в болница с амнезия за събитията от последните няколко дни. За да станат нещата още по-лоши, очевидно той е станал мишена и на мащабно преследване. В опита си да си възстанови паметта той ще се изправи срещу най-неразрешимите загадки досега. В кината: 14 октомври.
 
 
Момичето от влака
Създаден по психологически трилър - бестселър, с участието на Емили Блънт, филмът разказва историята на разведена жена, която се замесва в издирване на изчезнала жена. С развитието на историята главната героиня научава повече за жената, от която е обсебена и изведнъж историята става много по-вълнуваща, отколкото някой би могъл да очаква. В кината: 07 октомври. 
 
 
Джак Ричър: Не се връщай
В дългоочакваното продължение на екшън поредицата Джак Ричър (Том Круз) се завръща в стария си военен отряд, но разбира, че е обвинен в убийство. Принуден да изчисти името си той бързо става ловец и научава, че е въвлечен в нещо по-голямо от това, което е очаквал. Това, което ще научи за миналото си, завинаги ще промени живота му. В кината: 21 октомври.
 
 
Счетоводителят
Този обещаващ трилър, с участието на Ана Кендрик и Бен Афлек, разказва историята на математически гений със забележителни когнитивни умения, който избира да стане съдебно-счетоводен експерт на опасни криминални организации, използвайки като прикритие малък офис на законна счетоводна фирма. Както и ние бихме очаквали, във връзка с работата му скоро по петите му тръгват държавни служители и главният герой е принуден да си намери законен клиент. След това нещата напълно се объркват. В кината: 28 октомври.  
 
 
Семейство Джоунс
Ако очаквате с нетърпение "Баш обирджии" - шантава криминална комедия с участието на Зак Галифанакис, Оуен Уилсън и Кристен Уиг - има още една комедия със забавната звезда от "Последният ергенски запой", която със сигурност ще ви хареса! Семейство Джоунс разказва за едно обикновено семейство, които стават съседи на почти съвършена двойка (Джон Хам и Гал Гадот)... агенти под прикритие! За съжаление, ние- българските зрители, ще се наложи да почакаме няколко месеца. В кината в България: 03 февруари 2017 г.

(кредит начална снимка: Universal Pictures)

Може също да харесате