Неща, които само работещите майки могат да разберат

axn-workingmoms-open

10 причини, поради които да имаш малко дете е най-хубавото и най-лошото нещо в света

Да си работеща майка, означава да си много неща едновременно. Първо, никак не е лесно. Всеки родител знае какво е чувството да си разкъсан в множество посоки - едновременно - но работещата майка си има своя уникална перспектива за живота. Героинята на новия сериал на AXN, Aнабет Чейс (Дженифър Финиган) също знае за каква битка става въпрос. Балансирането между много опасна работа и грижите за новородено е основният елемент във В опасна близост, така че нека да видим списъка, с който всички работещи майки ще се съгласят! 

НАЙ-СЕКСАПИЛНИТЕ МАЙКИ НА ХОЛИВУД

(Getty Images)

1. Терминът "мултитаскинг" придобива напълно ново значение за вас. Четенето на e-mail и говоренето по телефона ДОКАТО кърмите е новата ви природа. 

2. Ще свикнете да обяснявате шума на заден фон по време на конферентните разговори. Децата са толкова любопитни и активни, особено когато мама е заета с други неща. Има измислена помпа за кърма, която е достатъчно тиха, за да може да бъде използвана ПО ВРЕМЕ НА  конферентни разговори.

(Getty Images)

3. Храна за вкъщи: това има за вечеря. Кой има време да приготви 3-степенно меню, когато поръчването на храна за вкъщи е толкова лесно, а и всичко е много вкусно? 

4. Съдържанието на чантата ви за работа доскоро се е състояло от грим, може би някоя книга, слънчеви очила, телефон... а сега е помпа за кърма, играчки и просто "детски неща". 

5. Неизбежно е да преживеете един от онези моменти "имаш нещо на ризата/в косата/на лицето", може би секунди преди важна среща. 

6. Когато вземете с вас децата на работа не свършвате абсолютно нищо. 

(Анабет Чейс, нашата героиня. CBS)

7. Когато не сте с децата си, отчаяно ще се опитвате да получите от забавачката/лагера/бавачката актуални снимки, за да се уверите на всеки 5 минути, че всичко е наред. 

8. Правите модни грешки, които са характерни за майките. Пък и кой изобщо се интересува от това дали чорапите ви са еднакви, или път обувките? 


9. Знаете, че е загуба на време да се сравнявате с майките, които си стоят у дома. Но въпреки това го правите понякога и скоро осъзнавате, че няма никакъв смисъл. Така или иначе всички са изтощени.

10. И въпреки всичко, няма по-голямо щастие от това да видите, че децата ви се гордеят с това, което правите. Вие ги обичате толкова много, че всички усилия си заслужават. 


За да видите работеща майка в действие, гледайте новия сериал на AXN, В опасна близост!