Може да има "Шерлок 3" по-рано от очакваното

axn-sherlock-3-may-happen-soon-1600x900

Идеята звучи просто невероятно, нали? 

Ролята на Шерлок Холмс на големия екран определено е запазена за Робърт Дауни Джуниър, макар че изминаха близо пет години, откакто за последно го гледахме като Холмс. Но сега Дауни отново говори за ролята, дори споделя на обществено място за това, че тази година ще се снима продължение на филма.

Звездата от "Железният човек" признава, че винаги когато е в Лондон се опитва да се срещне с режисьора на своя "Шерлок Холмс", Гай Ричи. И се оказва, че някои от разговорите с Ричи засягат дори темата "Шерлок Холмс 3": "В момента го обсъждаме. Аз нямам търпение... знам, че Гай Ричи ме обича толкова много, колкото и аз него и така би трябвало да бъде. Ние ще се опитаме да направим един тази година. Целият труд по създаването на тези филми е наистина сериозна работа."

ЗВЕЗДНИ ГЛАСОВЕ НА ИЗВЕСТНИ АНИМАЦИОННИ ГЕРОИ

(Warner Bros.)

Думите на Дауни може да звучат леко двусмислено, но вече изминаха няколко месеца откакто чухме слуховете за възможно продължение, макар че до момента все още няма сценарий. И все пак, двата филма от франчайза "Шерлок Холмс" са събрали над половин милиард долара в световен план, така че от финансова гледна точка няма причина да не се направи един такъв филм. 

Ние не сме сигурни с колко време разполага Робърт Дауни Джуниър, преди да го ангажират, като Тони Старк, за снимките на "Avengers: Infinity War " - Част I . Но се надяваме, че ангажиментите на Дауни към Marvel няма да възпрепятстват поредното му прекрасно сътрудничество с Ричи. 

(Warner Bros.)

Може също да харесате