"Ловци на духове", най-очакваната комедия през лятото!

ghostbusterstb

Вълнението относно този филм е очевидно!

Лятото наближава с всеки изминал ден и кинотворците със сигурност ще го превърнат в истинска наслада за нас с всички убийствени премиери, които предстоят. И все пак, филмът, който печели в сериозната надпревара е "Ловци на духове", продължението на франчайза със същото име.

                                   INSERT GALLERY WITH INFO ABOUT GHOSTBUSTERS

                                                                          (Columbia Pictures)

Както вие може би знаете, това няма да е обичайно продължение, тъй като целият оригинален актьорски състав (който е изцяло мъжки) е заменен с изцяло женски екип и това, което е още по-впечатляващо е, че тук става дума за някои от най-забавните дами на Холивуд: Кирстен Уиг, Мелиса Маккарти, Лесли Джоунс и Кейт Маккинън.

Макар че този филм разбуни духовете, според анкета за лятото на Fandango, "Ловци на духове" е най-очаквана комедия през лятото, а трейлърът е гледан от милиони хора, които са любопитни да видят погледът на режисьора Пол Фийг към култовия филм. 

                                                                     (Columbia Pictures)

И така, както можете да видите, очакванията за свръхестествената комедия са високи, така че ние с нетърпение очакваме да гледаме премиерата на филма в България на 29 юли!

Може също да харесате