7 звезди, които вярват в решенията "Направи си сам"

axn-diy-makers-1600x900

Пригответе се за домашно приготвена храна и плетива!

Нищо не ни впечатлява толкова много, колкото звездите, които говорят открито за личния си живот. Понякога това е доказателство, че те не се различават толкова много от нас. Следващите 7 звезди имат интересни хобита, те живеят втори живот като почитатели на "Направи си сам". Така че се пригответе за домашно приготвена храна, това е списък със звезди, за които "Направи си сам" е основното верую!

ЗВЕЗДИ, ОТСЛАБНАЛИ СЪС СУПЕРХРАНИ

1. Гуинет Полтроу: Красивата актриса има компания за лайфстайл, "Goop", която предлага всичко нужно на съвременните жени. Тя дори пише книги за това!

(Getty Images) 

2. Зоуи Дешанел: Звезди - на този ден и те са като нас, захващат се с готвене, когато дойдат празниците с приятелите и семейството! 

(Twitter/@ZooeyDeschanel)

3. Джесика Алба: Twitter профилът й е пълен с проекти "Направи си сам" и със семейни рецепти за цялата фамилия! 

(Twitter/@jessicaalba)

4. Хенсън: Инди рокаджиите са хората, отговорни за MMMHops - плътен, пейл ейл, приготвен в родния им град, Тълса. Струва ни се, че те имат сериозен пръст в този бизнес...
 
(Twitter/@MmmhopsBeer) 

5.  Блейк Лайвли: Популярната актриса обича да аранжира цветя и да пече сладкиши. Освен това обича да посещава сбирки "Направи си сам"! 

(Getty Images) 

6. Кара Делевин: Красивата актриса, певица и модел Делевин показва колекцията си от шапки на Седмицата на модата в Лондон и продължава с плетеното зад кулисите в паузите между участията си. 

7. Ник Оферман: Той е толкова мъжествен в ролята на героя си в "Паркове и отдих", дори в реалния живот притежава своя собствена дърводелска работилница!

(Twitter/@offerman_shop)  

Главна снимка: Instagram/caradelevingne/blakelivelyTwitter/@jessicaalba

Може също да харесате