5 нови факта за Кирстен Вангснес!

kirstentb

Знаете ли за странностите на актрисата?

Тя ни дари с един от най-любимите телевизионни герои за изминалите десетилетия, Пенелъпи Гарсия, но колко актуална е информацията, която имате за очарователната Кирстен Вангснес? Ето какво споделя актрисата по време на жив чат със свой фен! 

                     ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА КИРСТЕН ВАНГСНЕС

1.     Нейното семейство харесва работата й, но обикновено не гледа "Престъпни намерения", защото са ужасени от насилието, с което героинята на Кирстен трябва да се справи в сериала. 

2.     Пенелъпи Гарсия има уникален стил, а Кирстен обожава начина, по който се облича героинята й, понякога взема идеи от нея.

3.     На въпрос какъв друг персонаж би се радвала да изиграе, нейният отговор е Серджо, котката на Гарсия. Тя е изключително уверена в актьорския си талант.

4.     Тайният й талант е да миксира музика за всяка възможна ситуация - от бдения до денс партита. Обзалагаме се, че не знаехте това за нея, нали?

5.     На въпрос кои са любимите й сцени от сериала, тя посочва тези, в които участва цялата група, без изобщо да се замисли. Очевидно те са един изключително сполет екип.

 

(Кредит за всички снимки: Europress/ Getty Images)