Престъпни намерения: Заподозрени

Премиера - сряда, 21:50, AXN!

Относно Престъпни намерения: Заподозрени

Драма с участието на носителя на Оскар Форест Уитакър за елитен екип от агенти в рамките на отдела  за поведенчески анализ на ФБР, който използва неконвенционални методи на разследване и агресивни тактико за улавяне на най-порочните престъпници в страната. Шефът на отдела -  специален агент Сам Купър, доказан лидер, който психически и физически превъзхожда противника и не се страхува да заложи кариерата си на карта, за да защити  убежденията си.

Купър се стреми да избегне политическата бюрокрация и работи с еклектична група от профайлъри извън рамките на Куантико. Част от екипа са човекът със силна воля и пословична прямота Бет Грифит, който е и най-новият член на групата, както и бившият британски войник от Специалните части Мик Роусън, който е уверен и красив и използва точното си око за изкореняване на злото в движение. С тях е и  Джон  "Пророка" Симс, бивш затворник с богат опит на улицата, с дзен спокойствие и решимост да се реваншира за минали грехове. Да не пропуснем и Джина Ла Сайе, - атрактивна, но корава агентла, въоръжен с хитрост и усет, и Пенелопе Гарсия - компютър магьосник, прекарала години като помощник при най-тежките случаи на отдела.

Тази изключителна група от ФБР агенти е непоколебима във вярата си и целенасочена в мисията си – да изправи най-опасните престъпници в страната пред правосъдието. 

СЛЕДВАЙ