Сериалът ЗАБРАВЕНА с премиера тази есен по AXN

axn-absentia-pr-1600x900

Подгответе се за перфектно балансирана порция от престъпления и убийства! 

Оригиналната продукция на SPT Networks, ЗАБРАВЕНА (Absentia), тръгва тази есен ексклузивно по AXN в целия свят! Сериалът е с участието на Стана Катич и световната му премиера открива 57-мия Телевизионен фестивал в Монте Карло на 16 юни.

СЕРИАЛИ НА 10 ГОДИНИ

Сериалът проследява историята на ФБР агента Емили Бърни (Стана Катич), която изчезва внезапно, докато е по следите на известен бостънски сериен убиец, и е обявена за мъртва. Шест години по-късно тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без спомени за годините, през които е била в неизвестност. Завръщайки се вкъщи тя научава, че съпругът й (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а за сина й се грижи друга жена, скоро тя се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

(SPT Networks) 

Актьорският състав включва Стана Катич, от "Касъл", която изпълнява ролята на Емили Бърни, Ралф Инесон ("Игра на тронове", филмите "Хари Потър"), който изпълнява ролята на специален агент Адам Радфорд. Освен тях ще имаме възможност да видим Патрик Хюсингер в ролята на съпруга на Емили, Ник Дюран, който е раздвоен от чувствата си към бившата си съпруга и към новата си любов.

Този напрегнат трилър предлага на зрителите перфектно балансирани порции от престъпления и убийства, емоционална семейна драма и постепенно възвръщащо се самопознание. Той носи свежест в жанра криминална драма. Световната му премиера е на тазгодишния Телевизионен фестивал в Монте Карло, едно от най-престижните събития в телевизионната индустрия. 

(SPT Networks) 

Останалата част от актьорския състав включва:

Кара Теоболд - Алис Дюранд, новата жена на Ник Дюранд ("Имението Даунтън")

Ейнджъл Бонани - детектив Томи Гибс ("Salsa Tel Aviv", "Rock – Ba Casba")

Нийл Джаксън - Джак Бърн, братът на Емили ("Quantum of Solace", "Nocturnal Animals")

Ричард Брейк – Конрад Харлоу, бивш заподозрян в случая с изчезването на Емили ("Батман в началото", "Spy")

Патрик Маколи - Флин Дюранд, синът на Ник и Емили ("Заклинанието 2")

(SPT Networks)