"Ханкок" - малки гафове за добро настроение

axn-goofs-in-hancock-1600x900

Вижте нашите любими гафове и потърсете още

Помните ли филма за опърпания супергероя Ханкок? Разбира се, че да. Уил Смит е изумителен в ролята на Ханкок и ако бяхме на ваше място, бихме гледали още веднъж страхотната лента по AXN. Той е толкова сладък, докато защитава гражданите на Ел Ей, няма значение, че нанася страхотни щети при всеки свой импулс за добронамерен подвиг.

И като говорим за намерения, ние подбрахме няколко гафа от филма. Ако искате да видите още, може да го направите, гледайки филма по AXN. Ние нарочно няма да покажем всички - не може всичко хубаво наведнъж, нали?

НА ЛОВ ЗА "ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА" ВЪВ ФИЛМИТЕ

В началната сцена Ханкок пие уиски Seagram's 7-crown от бутилка 1.75 л. Очевидно бутилките от сцената са пластмасови, но когато се търкулнат на земята, или се счупят, издават звук като стъклени. Малка грешка? Всъщност да. Но е толкова лесно да бъде забелязана.  

 (SPE)

Изучаването на китоподобните може да постави много предизвикателства пред изследователите, но не е нужно да сме учени, за да различим сиви китове от гърбати китове. Затова сме доста озадачени, че във видеото с кита Уолтър в YouTube, Рей определя Уолтър като сив кит. Сив кит, сериозно? Уолтър определено е гърбат кит, Рей! Повярвай ни.

 (SPE)

Добре, примерът с кита може и да се стори малко сложен за някои от вас, но какво ще кажете за банана, който Ханкок хапва, докато говори с Мери - той се променя - първо голяма част от него е изядена, след това е почти цял, а после отново е изяден.

 (SPE)

Да, безкрайният банан е странен, но объркването в цветовете при Рей е по-голямо предизвикателство за нас. Първо, той взема кърпа в три цвята, и след това изневиделица отваря буркан с кърпа само в зелено и златисто. Възможно ли е Рей да е магьосник под прикритие?!

 (SPE)

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЪР! Очевидно и самата Мери също е супергерой. Когато взема вилицата от Ханкок, за да я изправи, вилицата се изправя секунда педи тя да я е докоснала. Дразнещо, нали!

 (SPE)

И вие все още не вярвате, че гафовете са истински? Единственият начин да разберете дали сте прави, или грешите, е да гледате още веднъж "Ханкок" по AXN! Насладете му се!