Железният човек иска да бъде Джарвис!

rdjjarvistb

Робърт Дауни Джуниър и Зукърбърг може да работят заедно!

Робърт Дауни Джуниър от доста време е любимец на феновете на комикси и супергерои още след първото му участие в ролята на Железния човек. Той си извоюва име във вселената на Marvel като един от най-безпощадните и очарователни герои в историята, но изглежда това не му е достатъчно. Сега той иска да бъде гласа на Джарсив на Марк Зукърбърг! Объркахте ли сте? Изслушайте ни!

                                          ТОП СУПЕРГЕРОИТЕ В ИСТОРИЯТА

Както вие може би знаете, Джарвис е Изкустен интелект, който помага на Железния човек да се бори срещу всяко зло във Вселената на Marvel. Първоначално дублиран от Пол Бетани, Джарвис накрая се материализира във Вижън. И сега, това какво отношение има към света на Зукърбърг?

                            (Кредит: Walt Disney Studios Motion Pictures)

Основателят и Изпълнителен директор на Facebook разработва дигитален асистент и публикува статус във Facebook, задавайки въпроса кой трябва да дублира гласа му. За изненада на всички Дауни Джуниър се отзовава много бързо на запитването, предлагайки своите услуги. И все пак той има молба,  "Бетани да получи възнаграждение и да дари парите за кауза по избор на Къмбърбач". Коментарът му събира повече от 33.000 харесвания, така че е справедливо да кажем, че е предизвикал сериозни вълнения в онлайн света. Изглежда, че Зукърбър може да му възложи тази работа, тъй като той отговаря с "Това току-що се превърна в реалност". 

                                            (Кредит: Getty Images)

Това няма ли да е странна смесица от светове, Железният човек се превръща в Джарвис на Марк Зукърбърг? Ами, ние просто трябва да почакаме и видим какво ще се случи наистина, и разбира се да стискаме палци това да се случи по-бързо.

(Кредит начална снимка: Walt Disney Studios Motion Pictures)

Може също да харесате