Защо Блейк Лайвли вече не следва съпруга си Райън Рейнолдс?

axn-blake_lively-1600x900

Краят на една велика любов?


Instagram профилът на Блейк Лайвли дълги години е прекрасен начин да видите ная и мъжа й, Райън Рейнолд, да изразяват взаимно любовта си. Но вече всичко е история! Актрисата изтрива всички свои снимки и вече не следва съпруга си. 

ТУИТОВЕТЕ НА РАЙЪН РЕЙНОЛДС СА НЕВЕРОЯТНИ 

(Twitter/@perezerk)

Но не се тревожете, любовта в дома на Лайвли и Рейнолдс не е мъртва. Причината за този необичаен ход на актрисата се дължи на предстоящия й филм "A Simple Favor". 

 (Twitter/@blakelively)

Същото съобщение — "What happened to Emily?" — става новото био на Лайвли в Instagram. След това феновете й забелязват, че актрисата следва само жени с името Емили Нелсън. 

(Twitter/@jordynpettit)

Изглежда това се случва. Филмът "A Simple Favor" е създаден по роман със същото заглавие от Дарси Бел. Лайвли е в ролята на Емили, жена, което загадъчно изчезва един ден. Приятелката й, Стефани (Ана Кендрик), започва да се рови в това какво се е случило и разкрива някои шокиращи тайни. 

(Feigco Entertainment)

Що се отнася до проявата в Instagram, това е много мъдър ход, защото профилът й е следван от много хора и е обичан от феновете й. Добре изиграно, мадам! 

 

 

(Кредит начална снимка: Kristin Callahan/ACE Pictures/REX/Shutterstock)