Заедно ли са Клеър и Джейми от "Друговремец" и в реалния живот?

axn-outlanderdating-open

Изповедта на Катриона Балф и Сам Хюгън

Трудно е да не забележим колко е силна химията между двете звезди на "Друговремец", Катриона Балф и Сам Хюгън са съпрузи в сериала. Но химията не е само за пред телевизионния екран: всеки път когато видим двамата заедно, независимо на кое събитие, те започват да сияят, когато се гледат взаимно. 

Напълно естествено е да тръгнат слухове за това, че любовта им е реална и че те са двойка и в действителност.“Често, изморих се от тази тема,”  - казва Катриона в интервю. “Това е фантазия. Това е нашата работа. Ние сме много различни в личния си живот. Ние сме най-добри приятели. От момента, в който се срещнахме си паснахме. Сам е един от най-благородните хора, които можете да срещнете. Той е просто невероятен човек.”

Всъщност Хюгън се чувства ужасно, за това че някои фенове изглеждат наистина разочаровани, че между тях няма романтична връзка. “Това малко ме натъжава, но предполагам, че значи, че сме свършили страхотна работа” - казва Сам. “Не знам. Това е странно. Аз все още се опитвам да свикна с чувството хората да следят личния и публичния ми живот. Става забавно. Но тя е просто прекрасна. Ние сме много добри приятели.”

Получихме отговор на въпроса, поне засега. Те са много добри приятели, но дали химията между тях ще проработи и в реалния живот? Само бъдещето може да покаже това. “Мисля, че просто чакам момента, когато тя ще е прекалила с уискито и тогава ще се съглася с това” - шегува се Сам.

Ако искате да видите красивата екранна двойка заедно, гледайте "Друговремец" по AXN!

Може също да харесате