Това е вашата възможност ДА БЪДЕТЕ Спайдър-Мен!

spidermantb

Време е да осъществите някои от детските (и не дотам детските) си мечти!

Мнозина от вас, фенове на супергероите, може би вече с нетърпение очаквате 7 юли, за да се насладите на завръщането на Спайдър-Мен на големия екран в "Спайдър-Мен: Завръщане у дома". За съжаление времето не лети достатъчно бързо, нали? И ние много добре знаем, че търпението, макар и добродетел, не е силната ви страна, особено когато става дума за неща, като популярните герои на Marvel.

                                        (Кредит: Sony Pictures Releasing)

Ето защо от Sony са решили да се притекат на помощ на феновете на Спайди, пускайки VR версия на Спайдър-Мен. Така харата могат да разберат какво е усещането да използваш изстрелвачки на мрежи и да се придвижваш с мрежи из града, преминавайки от сграда на сграда. Най-смелите дори могат да се изправят срещу  Лешояда, противникът на Спайдър-Мен във филма.

                                         (Кредит: Sony Interactive Entertainment / PlayStation EU) 

Макар че това преживяване е достъпно в САЩ в избрани кина, от 30-ти юли, “Spider-Man: Homecoming – Virtual Reality Experience” ще бъде пуснат и на PlayStation VR, Oculus Rift и HTC Vive, при това безплатно, така че феновете не трябва да забравят и тази важна дата!

Но до тогава, ние ви каним да видите какво можете да очаквате само след броени дни:

(Кредит начална снимка: Sony Interactive Entertainment / PlayStation EU)