Създателката на "Царуване" говори за вълнуващия нов сезон

axn-reign-creator-about-second-season-1600x900

Пригответе се за страшен, бурен и епичен втори сезон

Първият сезон на драмата от 15-ти век, която разказва за Мери, кралица на Шотландия (Аделейд Кейн), Царуване бързо препуска през историята, защото изпълнителният продуцент и един от създателите, Лори Маккарти, си поставя за цел сериалът й да се отнася до конкретен период от време: Исках Мери и Франсис (Тоби Реджбо) на трона, затова Сезон 2 е като нова глава, освен това исках Лола (Ана Поплюел) да има дете от него,” обяснява Маккарти. 

INSERT GALLERY

(CW)

Сюжетната линия има потенциал да премине отвъд стените на замъка, сред пейзажите на Франция, за да проследи истинските пречки, срещу които се изправят кралските особи с благородниците. “Освен това ще станем свидетели на религиозните войни между протестанти и католици, защото те показват колко високи са залозите,” продължава Маккарти.

 

(CW)

Във втори сезон на Царуване  ни предстои да видим смъртта на главен герой, освен това нещата никак не изглеждат добре за незаконния син на краля, Баш (Торанс Комбс) и бившата любовница на краля, която вече е съпруга на Баш - Кена (Кейтлин Стейси), в ексклузивен тийзър за сезон 2 на BuzzFeed, Маккатри не би се поколебала да убие дори любимец на феновете. 


Един от главните герои в Царуване - Франсис - крие две големи тайни в началото на сезона: той има извънбрачно дете с Лола и е убил баща си. Докато и двете заплашват да съсипят живота му, само една може да доведе до неговата смърт. “Няма по-голямо престъпление, това е престъление, от което дори кралят не е предпазен,казва Маккарти за грозната тайна на Франсис, преди да добави, “Тава ще съсипе и Мери - и някой знае истината!Макар че при кралете често се е случвало да имат деца от жени, които не са им съпруги, Мери все пак не е обикновена съпруга. “Франсис ще има връзка с Лола, която не е чисто сексуална - макар че в даден момент е била точно такава. Франсис много силно иска семейство и доста притиска Мери по този въпрос, а тя според историческите сведения много трудно е заченала. И колгото по-трудно става да поддържа тази връзка, толкова по-голямо удоволствие ще му доставят простите неща и [неговият син] една по-обикновена връзка,” обяснява подробностите Маккарти. 

 

 (CW)

След като има толкова находчиви хора с власт, те могат да направят така, че да се случат страшно много неща - затова се пригответе, защото втори сезон ще бъде “също толкова страшен, бурен и епичен, но много по-заплетен - ще има изненадващи обрати,” обещава Маккарти.