Сталоун напуска франчайза "Непобедимите"

axn-sly-leaves-the-expendables-1600x900

Франчайзът най-накрая губи своя шампион

Сивлестър Сталоун  е сърцето на Непобедимите, тъй като той поставя началото на този изумителен проект, като събира на едно място най-големите екшън звезди на всички времена. За съжаление той е решил да се оттегли от четвъртото продължение, макар че, според източниците, това би означавало, най-голямото авансово плащане в кариерата му - $20 млн.


Причината за това решение е разминаванията относно посоката на следващото продължение на франчайза между него и шефът на Nu Image/Millennium, Aви Лърнър. Те не могат да постигнат съгласие относно новия режисьор, сценарий и дори относно визуалните ефекти. Макар че наскоро Слай официално напусна франчайза, все още има някакви шансове да се завърне. 

(Nu Image/Millennium Films)

 

Лърнър признава: “Имахме разногласия със Слай, но тези различия относно франчайза са от над година и половина. В момента всеки си има свое мнение. Ние постигнахме съгласие за 95 процента от нещата, но в продукцията има определени неща, за които не можахме да намерим компромис. Не мисля че всичко е приключило, но вие можете да пишете каквото си искате. Според мен още нищо не е приключило." 

Човек, който е запознат с отношенията между Сталоун и Лърнър, споделя, че те често са на различни мнения, но накрая на по цигара, винаги успяват да стигнат до съгласие, само че този път нещата като че ли няма да се случат точно така. 

 

Кридит начална снимка: Nu Image/Millennium Films