Насладете се на последната мода сред звездите - коремът по време на бременността!

paintedbelliestb

Един творчески поглед към бременността!

Холивуд е място, на което можете да видите какви ли не откачени тенденции, много от които обикновени смъртни като нас не могат да си позволят. И все пак има една, на която може да се наслади всеки човек, особено бременните жени. За какво става дума? Може би един от най-очарователните начини да отбележите прекрасното събитие че ставате родител: проява на креативност по отношение на корема по време на бременност. Да, правилно прочетохте! 

                                                                 СЪВЕТИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ЗА ЛЮБОВНИ СРЕЩИ                

Начало на това движение поставя Сара Блейкли, основател на Spanx, в чест на корема по време на бременност. Нещо, което започва като забавен момент от бременността е трансформирано от Сара в цялостен проект, наречен “The Belly Art Project”, благодарение на който стотици бъдещи майки се сдобиват с очарователни рисунки по коремите. Звезди като Кейт Уинслет и Алиса Милано също се включват във веселбата.

                                                                                 

Това, което е още по-прекрасно в този проект, е, че това е не само начин да се забавлявате, докато давате криле на креативността си, но помага и за важна кауза. Всички приходи от книгата на авторката отиват за неправителствена организация, "Every Mother Counts", чиято цел е да направи бременността и раждането по-безопасно за жените по цял свят. 

(Кредит начална снимка: Getty Images)

Може също да харесате