„Морски детективи: Ню Орлиънс”, разтърсен от полемика!

nolatb

Още един скандал разтърсва франчайза "Морски детективи"!

Светът на телевизията е разтърсен из основи след като актрисата от "Морски детективи", Поли Перет, съобщава причината, поради която напуска продукцията, споделяйки в Twitter, че е ставала жертва на "няколко физически нападения." По това време CBS излизат с декларация, потвърждаваща, че Поли наистина се е обръщала към тях с притеснения относно работната среда и че са опитали с нейна помощ да намерят решение на проблема. 

Сега телевизията е разтърсена от още един скандал, след като Брад Керн, продуцент на "Морски детективи: Ню Орлиънс" става мишена на различни обвинения, включително сексуален тормоз, дискриминация по отношение на жените и расизъм. 

ЗВЕЗДИ, С КОИТО ПОЛИ ПЕРЕТ СИ Е ПРАВИЛА СЕЛФИ

Керн поема контрола над "Морски детективи: Ню Орлиънс", по средата на втори сезон, през 2016 г. и скоро след това започват да излизат оплаквания, свързани с неподходящото му поведение. Тези проблеми стават публично достояние за първи път след статия във Variety. Тогава от CBS заявяват, че и двете разследвания завършват с дисциплинарни действия, Керн в момента е понижен до длъжността консултант на продукцията. 

Миналото на бившия продуцент е опетнено с обвинения в неприлично поведение и някои от бившите му колеги го описват като истински хищник. 

Да се надяваме, че Крис Силбър, който е изпълнителен продуцент на "Морски детективи: Ню Орлиънс" ще се справи по-добре на същата позиция и ще работи много по-безпроблемно от предшественика си. 

(Кредит за всички снимки: CBS)