Мнението на Дан Акройд за новия "Ловци на духове"

axn-aykroyd-about-the-new-ghostbusters-1600x900

Ние знаем, че той е силно привързан към оригинала...

Дан Акройд, който е съсценарист на оригиналните "Ловци на духове" и освен това играе в тях, говори възторжено за предстоящия ребуут във Facebook:

ЕТО ЗАЩО ОБИЧАМЕ ЛОВЦИ НА ДУХОВЕ

Това е сериозно одобрение. Истина е, че Акройд е изпълнителен продуцент на предстоящия филм, като освен това той и Бил Мъри имат и камео участия в него, така че актьорът не може да е напълно обективен. Освен това е силно привързан към оригиналите, така че не би било изненадващо, ако той реши да стои далеч от този филм. Може би той е искал да помогне на лентата, тъй като тя бе залята от критики още от първото съобщение за началото на проекта.

 (SPE)

Някои от сърдитите фенове в момента коментират поста му във Facebook, приемайки похвалите му като обида към оригинала от 1984 г. и към неговото продължение. Тази реакция е напълно преувеличена, като имаме предвид сериозният екип от талантливи комедийни актьори, които стоят зад проекта: Кристен Уиг и Мелиса Маккарти са сред актрисите, които събират най-много приходи в боксофисите, а Кейти Маккинън и Лесли Джоунс са забележителни свежи попълнения в Saturday Night Live. Във време, което се отличава с големия брой ребуути и римейкове, "Ловци на духове 3" можеше да попадне в много по-лоши ръце от тези на Пол Фийг.