Кой вдъхновява Том Харди за ролята на Венъм?

axn-venom-1600x900a

Той вдъхва живот на антигероя на Marvel по един неповторим начин!

По време на скорошно интервю за "Esquire", Харди говори за творческия процес, през който преминава за ролята на Венъм, и за това каква е тази роля в сравнение с предходните му филмови участия. Както Харди разкрива, той обича да използва истински или измислени хора като референции за това как да изиграе ролята си. В този случай използва едно доста интересно трио за ролята си на Еди Брок.

ГЕРОИТЕ НА МАРВЕЛ - С МУСКУЛИ И БЕЗ МУСКУЛИ

"Мъчителната невроза на Уди Алън и целия хумор, който може да произлезе от нея", е първата редеренция на Харди, като добавя и "Конър Макгрегър - и цялата му агресия, без говоренето. Както и [рапъра] Redman, който е напълно извън контрол." Макар че Харди има толкова уникални препратки за ролята на Венъм, изглежда крайният резултат ще е нещо смразяващо страшно, тъй като корените му са дълбоко в света на Marvel Comics.

(Frank Masi/Marvel/Sony/Kobal/Shutterstock)

"Аз съм голям фен на филмите по комикси, така че се опитах да съм възможно най-верен на героя," режисьорът Рубен Флечър обяснява в ComicBook.com. "Мислих за това, което е присъщо на героя, той просто е по-мрачен, и говорихме за повече ярост. Това е напълно различно от всичко останало, особено ако се фокусирате само върху Венъм. Той не е лъчезарен тип. Така че действието се развива през нощта. Тогава е по-мрачно. По-напрегнато. Мисля че в спектъра на всички тези филми е изключително мрачната вселена на DC, в стила на Зак Снайдър. Обичам да си мисля, че ние сме в наша собствена зона, която е различна от това."

(Frank Masi/Marvel/Sony/Kobal/Shutterstock)

"От една страна имаме симбиот, от друга Еди Брок," добавя Флешър. "Има връзка. Точно това Том прави невероятно добре - той е едновременно в ролите на двата персонажа. За мен като режисьор бе вълнуващо да наблюдавам човек, който притежава способността да изпълнява ролите на двама герои, които са в главата му."

Ако искате да видите актьорското изпълнение във филма, не пропускайте "Венъм" по кината!

Кредит начална снимка: Broadimage/Shutterstock