Кои филми трябва да гледате през април?

axn-april-movies-1600x900

Не ви се иска да ги пропуснете!

Пролетта е в разгара си, затова не бива да пропускате някои пролетни кино премиери. Този път сме подбрали различни жанрове - научна фантастика с участието на Ема Уотсън, комедия с Морган Фрийман и голямото завръщане на Арнолд Шварценегер! 

ЗВЕЗДИ, КОИТО ГОВОРЯТ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ

Кръгът

Създаден по международния бестселър от Дейв Егърс, "Кръгът" е вълнуваща приказка за съвременния морал с участието на Ема Уотсън, Том Ханкс и Джон Бойега. Издигайки се по стълбицата на най-голямата в света медийна компания, "Кръгът", Мае (Уотсън) е окуражена от основателя Еамон Бейли (Ханкс) да живее напълно открит живот. Но никой не е в безопасност, когато всички хора го наблюдават! 

Надарен

В този филм Крис Евънс е в ролята на самотен мъж, който отглежда дете чудо - енергичната си племенница, Мери, в крайбрежен град във Флорида. Плановете на Франк за нормален ученически живот за Мери се провалят, когато математическите способности на 7-годишното момиченце са забелязани от майката на Франк, чиито планове за внучката й заплашват да разделят Франк и Мери. Пригответе си кърпички, защото този семеен филм ще разтопи дори най-коравите сърца! 

Обир със стил

Това е римейк на филм със същото име, лентата проследява историята на трима приятели от детство - Уили (Морган Фрийман), Джо (Майкъл Кейн) и Ал (Алан Аркин), които решават да оберат банка, след като загубват пенсиите си в резултат на обявена ликвидация на пенсионния им фонд, но скоро се забъркват в страхотно приключение. 

Гозила: Colossal

Гловиря (Ан Хатауей) е жена, която губи работата си и след като е изхвърлена от апартамента на гаджето си е принудена да се раздели с живота си в Ню Йорк и да се върне обратно в родния си град. Когато по новините съобщават, че гигантско създание разрушава Сеул, Южна Корея, Глория постепенно осъзнава, че по някакъв начин е свързана с това явление, което е далече от нея. Звучи откачено, но и много забавно! 

Aftermath

Арнолд Шварценегер такъв, какъвто не сте го виждали преди! Световната премиерата на филма е на 7 април, а Шварценегер за пореден път излиза от комфортната си зона на екшъните с по една реплика, за да участва в една сериозна драма, разказваща историята на мъж, който трябва да преодолее мъката от огромната си загуба. Между другото, това е седмия филм, в който Арнолд Шварценегер изпълнява ролята на герой, който загубва семейството си! 

Кредит начална снимка: Playtone/Ingenious Media/FilmNation Entertainment

Може също да харесате