Клинт Мансел ще пише музиката на "Дух в броня"

axn-ghost-in-the-shell-composer1600x900

Композиторът на "Реквием за една мечта" се присъединява към екипа забележителния манга филм.

Миналата седмица се оказа изключително натоварена за "Дух в броня", а и скоро не се очаква да има забавяне на темпото. След впечатляващ първи трейлър, който ни дава страшно много нова информация за филма и поглед към началната сцена, феновете вече имат достатъчно материал върху който да разсъждават. Последните новини относно проекта разкриват, че още един забележителен талант работи зад кулисите на филма. 

СЛАБИ ФИЛМИ СЪС СТРАХОТНИ САУНДТРАЦИ

Композиторът Клинт Мансел ще предостави таланта си, създавайки оригинална композиция за "Дух в броня". Мансел е английски музикант, композитор и бивш вокалист на групата Pop Will Eat Itself. Той е най-известен с работата си по филмите на Дарън Аронофски, по-специално "Пи" и "Реквием за една мечта". От най-скорошните му творби можем да споменем инди хита от изминалото лято "High-Rise

"Дух в броня" е дългоочакван римейк на японската аниме класика, която разказва историята на агенция за сигурност, известна като Отдел 9, който проследява мистериозен хакер, който може би е част от много по-сериозна конспирация. Филмът е с участието на Скарлет Йохансон, Пилу Асбек, Такеши Китано, Жулиет Бинош и Майкъл Пит. Знаейки че забележителен талант като Мансел ще се присъедини към екипа на "Дух в броня", ние сме сигурни, че той ще предложи на зрителите, които не са свикнали с оригиналното качество, повече причини да гледат филма и може да смекчи някои от основните притеснения които феновете на "Дух в броя" имат от доста дълго време. 

Може също да харесате