Кино премиери през декември, които не бихте искали да пропуснете

axn-december-premieres-index

"Rogue One: История от Междузвездни войни" най-накрая е тук!

Както всеки месец и този ви представяме 5 предстоящи премиери, които просто не можете да пропуснете! Този месец най-накрая ще можем да гледаме дългоочаквания спин-оф на сагата "Междузвездни войни" - "Rogue One: История от Междузвездни войни"! Но има и още, през декември ще видим как Уил Смит пише писмо до Смъртта, Времето и Любовта, ще видим как едно диво коледно парти излиза извън контрол и един мюзикъл с Ема Стоун и Райън Гослинг! Звучи ви вълнуващо? Вижте списъка ни по-долу! 

НОВИТЕ ПОСТЕРИ ОТ "ROGUE ONE: ИТОРИЯ ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ"

"Rogue One: История от Междузвездни войни"
Удивителните трейлъри и постери ни запалиха по "Rogue One", не ви лъжем. Изглежда той е с по-висок дух, отколкото невероятния (но и доста носталгичен) "Силата се пробужда". Актьорският екип изглежда удивително и Вейдър отново е на линия! Но най-важното е, че най-накрая ще видим как бунтовниците са успели да се доберат до плановете на Звездата на смъртта - давайте бунтовници! Премиера: 16.12.16 г.  

"La La Land"
Ема Стоун и Райън Гослинг в мюзикъл, режисиран от сценариста/режисьора на "Камшичен удар"? Тази лента задължително трябва да се гледа! "La La Land" разказва историята на амбициозна актриса и запален джаз музикант (сюжетът звучи доста познато), които се борят да свържат двата края в град, известен с това, че съсипва надеждите на хората и разбива наивни сърца. С други думи: ето как изглежда преследването на мечтите в съвременен Ел Ей под формата на очарователен мюзикъл. Филмът е част от програмата на тазгодишната "Киномания", като единствената прожекция ще бъде на 16 декември от 19:00 в Зала 1 на НДК.

"Assasin's Creed"
Адаптация на популярната видео игра за пътуване назад във времето, фрийрън и убийства. Майкъл Фасбендър е в ролята на мъж, който посредством революционна технология открива, че всъщност  е наследник на тайно общество "Асасините". Това, което научава при симулация на времето от Испанската инквизиция се оказва от полза в борбата му срещу тираничната организация на Орденът на Тамплиерите от новото време. Накратко, адаптация по видео игра, която изглежда страхотно! Премиера: 30.12.16 г. 

"Косвена красота"
Подгответе се за един нестандартен филм, посветен на приемането на загубата. Уил Смит е в ролята на мъж, който преживява огромна трагедия и се опитва да се справи с нея, пишейки писма до Любовта, Времето и Смъртта. Отговорите, които той получава, се оказват изключително ценни. Премиера: 16.12.16 г.

"Коледно парти"
Ако търсите дива и забавна комедия, това е вашата лента. Изправен пред закриване на клона си един мениджър решава да организира незабравимо коледно парти, за да привлече голям клиент и да спаси клона си. Както може да се очаква, много бързо партито излиза извън контрол. Ако сте в настроение за луда надпревара и за очарователната Дженифър Анистън (в ролята на ужасния шеф), Кейт Маккинън, Ти Джей Милър и Джейсън Бейтман, не го пропускайте по кината. Премиера: 09.12.16 г.