Какво ще се случи в сезон 3 на "Как да ни се размине за убийство?"

axn-howtotheories-open

Теории за това, какво може да се случи

Финалът на втори сезон на "Как да ни се размине за убийство?" ни остави озадачени. Сега могат да се случат толкова много неща и точно както в края на сезон 1 ние нямаме никаква идея кой може да е престъпникът. Ние ви предлагаме няколко възможни теории за сезон 3 - коя от тях ще се случи според вас? Може би повече от една от тях...

ВИМАВАЙТЕ ЗА СПОЙЛЪРИ ЗА СЕЗОН 2!

ВСИЧКИ МОДНИ ТАЙНИ В КАК ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ ЗА УБИЙСТВО

Теория no. 1: Филип и Кейлъб са екип

Нашата теория е, че Кейлъб и Катрин всъщност са влюбени един в друг. По някакъв начин те успяват да убедят Филип да свърши "мръсната" им работа, като Катрин се преструва, че е влюбена във Филип. В същото време Кейлъб успява да изглади нещата в правната област, манипулирайки връзка с Микаела.

Ние смятаме, че ще има някакво масово убийство/самоубийство в имението Хапстал, когато Филип най-накрая разбере, че е бил изигран.

 

https://getawaywithgifs.tumblr.com/post/130817816285

Теория no. 2: Ашър любопитства твърде много и скоро ще умре

Нещото, което обикновено е последния пирон в ковчега на човек във всяка драма е появата на глас на разума и/или моралния компас. Ашър се променя от незрял студент в зрял, ръководен от чувството си за вина възрастен, който иска да поеме отговорност за постъпките си. Ние се надяваме, че той поне ще преживее пристъп на слава, спасявайки Бони, Микаела, или новите си най-добри приятели Конър и Оливър.  

 

https://ramimalecks.tumblr.com/post/141243771347

Теория no. 3: Сега всичко се случва в Ню Йорк

Ив Рокуел сега живее в Ню Йорк. Уес вече се е свързвал с нея веднъж. Няма причина да не го направи отново, след като вече знае че баща й, Уолъс Махони, живее в Ню Йорк Сити. Може би и Уолъс Махони е един от клиентите на Ив...

 

https://htgawmsource.tumblr.com/post/138374253956/im-just-trying-to-keep-track-theres-so-many

Теория no. 4: Бащата на Лоръл ще бъде замесен и нещата ще загрубеят

Лоръл не е толкова разстроена за това, че Франк си е признал, че е убиец, както вие си мислите. Тя е по-разстроена за тайната и от факта, че Франк е бил пионка на Анализ, отколкото от хладнокръвното убийство. Защо тя реагира така? Големият коз е в миналото на Лоръл и по-точно "изключително лошия баща", за който тя говори. 

Когато нещата се влошат толкова много и излязат извън контрол се обзалагаме, че Лоръл няма да има друг избор, освен да се обади на тежката артилерия, т.е. на баща си. Напълно сигурни сме, че бащата на Лоръл и хората му ще направят така, че Анализ, Франк и Бони да заприличат на група ченгета от мола.


https://laurelcasfillo.tumblr.com/post/141235072709/wallace-mahoney-hes-some-rich-guy-annalise-did-a

Може също да харесате