Какво да очакваме от сезон 2 на "Забравена"?

axn-absentia-season-2-expectiations-2

Какво се случва после в непредсказуемата история?

Загадка с безследно изчезнал човек, напрегнат ФБР трилър и емоционална драма и всичко това в една перфектна комбинация - как да не се влюби човек в успешния сериал на AXN "Забравена"? Проектът се оказва сериозно отклонение от тона на бившата работа на Стана Катич в "Касъл", демонстриращ мрачното пътуване на един агент на ФБР, Емили Бърн, която е открита давеща се в зловещ стъклен резервоар за вода.

СЮЖЕТНИ ОБРАТИ ВЪВ ФИЛМИ И СЕРИАЛИ

По време на разследване на сериен убиец в Бостън тя изчезва безследно за цели шест години, в резултат на което е обявена за мъртва. Накрая Емили е открита, но няма никакви спомени, което прави живота й още по-труден, особено когато тя се превръща в основен заподозрян в нов случай с убийства.

 

(Кредит: AXN)

 

"Забравена", сезон 2 ще се фокусира върху борбата на Емили да преодолее не само това, което й се е случило по време на годините й в плен, но и случилото се в детството й. Според информацията, тя ще ангажира детектив Томи Гибс, от Бостън, в ролята Ейнджъл Бонани, да разследва миналото й, надявайки се да разбере какво точно се случва. Но когато наяве излиза смущаваща информация, случаят стига до задънена улица и Емили трябва да рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си. Звучи като един наистина интересен нов сезон, нали? Насладете му се по AXN!

Кредит начална снимка: AXN


Може също да харесате