Как звездите използват забавната нова мода, наречена dubsmash

axn-celeb-dubsmash-lead

И те могат да се забавляват, подобно на феновете си!

Ако доскоро сте живели на луната, може и да не знаете това, но всички ние, които често сме онлайн, вече знаем, че новият хит е dubsmash. Синхронизиране на движението на устните ви с известни песни, или кратки сцени от филми и сериали - това изглежда забавно не само за обикновените потребители, но и за най-големите звезди. Ние разполагаме с доказателство за това - просто гледайте някои от най-добрите и техните смешни творения. И се пригответе - благодарение на специално състезание с "Ловци на духове", дори вие ще можете да опитате това забавление!

ЕТО ЗАЩО МОЖЕТЕ САМО ДА ОБИЧАТЕ ЛОВЦИ НА ДУХОВЕ

Том Харди, човекът, който никога не бихте допуснали, че харесва dubsmash, всъщност е напълно за! За повече dubsmash от Харди вижте тук и тук.

 

Рийз Уидърспуун и София Вергара се забавляват на снимачната площадка на "Гореща гонка" с песен на Тейлър Суифт - със забавно допълнение.

 

Дженифър Лопес прави така, че тази сцена от "Скот Пилгрим срещу света" да изглежда така, като че ли е направена специално за нея.

 

И Хю Джакман също много харесва dubsmash! Във видеото той напълно се трансформира в Алън Рикман за няколко секунди.

 

Тук можете да видите една страхотна dubsmash война. Актьорите от "Агент Картър" и "Агентите на ЩИТ" започват битка, която като че ли никога няма да свърши. Но тя свършва и краят е невероятен!

Може също да харесате