Историята на жена, работила на снимачната площадка на "Матрицата", която в момента е бездомна

axn-matrix-homeless-1600x900

....и продължава да мечтае, че ще направи света едно по-добро място!

Архитектурата, дизайна и скулптурата винаги са я очаровали и възможността да се занимава с такава работа й дава шанса да се занимава с много интересни проекти. Тя работи на снимачната площадка на "Матрицата: Презареждане" като част от екипа, построил и изработил Зион. За съжаление Синтия в момента е бездомна. Какво се е случило? 

GALLERY

"Винаги съм била номад по душа. Като дете имах възможността да живея по цял свят. Живяла съм в Мадрид, Япония, дори в Белгия. Обичам общността и това, което тя може да направи, когато хората работят заедно. Винаги съм обичала природата и да прекарвам повече време на открито," казва Синтия. По тази причина тя прекарва значителна част от живота си на открито, но винаги го е приемала по-скоро като "къмпинг." "Когато бях в колежа да уча архитектура, прекарвах времето си чертаейки върху маса за пикник. Просто се чувствам по-удобно в прегръдката на елементите, отколкото да съм вътре и да работя." 

(Getty Images)

На младини Синтия има романтичната идея, че Сан Франсиско може да бъде перфектно място за хора като нея. Но скоро осъзнава, че градът не е прекрасната утопична общност, на която се е надявала. "В града много хора живея навън. Бездомните хора са обект на ужасно отношение от страна на другите хора. Ако изглеждаш беден, се отнасят с теб ужасно. Мисля, че хората правят огромна грешка като робуват на този предразсъдък."

Начинът, по който тя мисли, че може да помогне на града, е като го направи по-зелен. "Хората в Сан Франсиско обичат да си мислят, че живеят в град, който се грижи за околната среда, но аз не мисля, че усилията, които се полагат са достатъчни. Трябва да създадем еко-селища, които окуражават устойчивото развитие и запазването на околната среда. Можем да направим зелени пътеки, които да осигуряват здравословно ядливо препитание за хората. Хората трябва да започнат да правят повече градини по покривите на сградите и да разпространят зелената култура," казва Синтия.

(Getty Images)

Тя вярва, че не е безсмислено да бъде идеалист. Но през 2009 г. колабира от претоварване на работа и получава удар. В момента се опитва да си намери по-спокойна работа, по-фокусирана върху дизайна, отколкото върху изпълнението. Може би един ден тя ще може да осъществи мечтата си да създаде устойчиво селище или общност в Сан Франсиско.

Хареса ли ви историята на Синтия? Тогава със сигурност ще ви бъде интересно да прочетете и следващите истории на звезди, които някога са живели на улицата!