Интересува ли се все още Даниел Крейг от ролята на Джеймс Бонд?

axn-craig-is-bond-1600x900

Той си връща думите назад!

Една от най-желаните роли в Холивуд без съмнение е тази на Джеймс Бонд. Английският таен агент озарява големия екран вече над пет десетилетия и не се виждат никакви признаци за това, че неговите приключения скоро ще приключат. Последният филм за Бонд "Спектър" може и да не е с финансовия успех на "Скайфол", макар че все пак е достатъчно успешен във финансово отношение. По време на промо турнето за "Спектър" Крейг очевидно е бил доста изтощен от ролята, в резултат на което имаше и доста знаци за това, че той е напълно е приключил се нея!

АКТЬОРИ И АКТРИСИ, ИЗПАДНАЛИ В ЗАБВЕНИЕ

Преди година актьорът сподели в интервю, че по-скоро би "отрязал китките си", отколкото отново да изпълни ролята на 007, и че просто иска да продължи напред. Оттогава се появиха различни имена като възможни наследници на Крейг: от Идрис Елба до Том Хидълстън, но това не бяха нищо повече от слухове. Наскоро Даниел Крейг говори за франчайза, намеквайки, че няма планове да напуска. На Фестивала в Ню Йорк Крейг намекна, че все още не е приключил напълно с персонажа и може да се завърне за още един филм. "Аз мисля, че имам най-добрата работа в света. Ще продължавам да я върша докато ми доставя удоволствие. Ако трябваше да спра да я върша, щеше да ми липсва ужасно," казва той.

(Getty Images)

Това дали значи, че Крейг ще се завърне за следващия Бонд 25? През последните седмици завръщането му изглежда много вероятно, въпреки няколкото други проекта, по които Крейг работи (той си изрусява косата заради "Logan Lucky" на Стивън Спилбърг). Шефовете на франчайза също са съгласни със завръщането на Крейг, дори го приемат като първи избор за Бонд 25, и сега, след като Крейг също иска да се завърне, ние само можем да се надяваме, че скоро ще чуем съобщение за статуса на следващия филм за Бонд! 

(Getty Images)

Може също да харесате