Гореща фотосесия: Ето какво разкрива сексапилната червенокоска

axn-poppy-interview-1600x900

Попи Монтгомъри от "Незабравимо" говори за сезон 4 и нещо повече!

Попи Монтгомъри, която вие може би познавате много добре от сериала "Незабравимо", е невероятно забавна личност. Не ни вярвате? Интервюто, което прави за Bay Area HQ е безспорното доказателство за това. Ние подбрахме най-добрите моменти специално за вас. Насладете се!

КАК ДА ПОДОБРИТЕ ПАМЕТТА СИ? 

Очевидно разговорът е започнал със сезон 4 на "Незабравимо". Какво може да каже Попи за това? "Четири изключително трудно спечелени сезона. Спираха ни два пъти, сменяхме и телевизионната мрежа. Ние все още сме тук. Ние сме нещо като Несъкратими!"

(A&E Television Networks)

Ла Ла Антъни става част от екипа в четвърти сезон, в ролята на Делина Майкълс. Очевидно тя се разбира много добре с Попи - двете заедно пускат календар в Instagram, на мъжете от снимачния екип, които остават зад кадър, без ризи: "Да, наистина го направихме! Ние имаме най-невероятно изглеждащия снимачен екип в света. Момчетата зад камерите изглеждат като модели на "Abercrombie & Fitch". Така че Ла Ла и аз решихме, че е изключително важно да направим календар с неустоимите мъже на "Незабравимо". Един ден снимахме на плажа и успяхме да ги убедим да свалят ризите си и да позират със снимачна техника. Беше изключително забавно." 

И още малко подробности за нея и Ла Ла: "Ла Ла е глътка свеж въздух и е толкова забавно да се работи с нея. Освен това ние си правим видеа с Dubsmash за Instagram в свободното си време, също така си правим заедно татуировки след работа. Държим се като 20-годишни."

(A&E Television Networks)

 

Може също да харесате