Голямо разкритие за спин-офа на Бързи и яростни!

axn-faf-spinoff-1ndex

Ако жадувате за новини относно проекта, имаме нещо страхотно за вас!

И така, Хобс и Шоу получават свой собствен спин-оф. Това вече го знаем. Но тъй като от известно време не сме чували почти нищо за проекта, вече е време за големи новини. И новината е, че спин-офът вече си има режисьор и той е просто страхотен! 

И така, кой ще е човекът зад камерата? Дейвид Линч! Профилите на "Бързи и яростни" в социалните мрежи посрещат режисьора в семейството. 

И ако се чудите кой е той, ето и краткото му портфолио специално за вас: той режисира шпионската лента "Атомна блондинка" с участието на Чарлийз Терон, а от по-скорошните му проекти е "Дедпул 2"! Освен това в продължение на години се занимава с каскади, което означава, че със сигурност е много добре подготвен, и ще се справи с изпълнения с екшън спин-оф. Особено като се има предвид, че спин-офът "Hobbs and Shaw" е описван като "Бързи и яростни" "с малка доза "Смъртоносно оръжие"". 

Историята във филма се върти около Люк Хобс (Дуейн "Скалата" Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), двама герои, които зрителите свикнаха да виждат във франчайза "Бързи и яростни". Джонсън се присъединява към продукцията за първи път в петия филм и след това участва във всички останали, докато Стейтъм прави камео участие в шестия филм, преди да получи по-значими роли в седмия и осмия филм. 

Премиерата на лентата е планирана за 26-и юли 2019.

(Кредит снимки: Universal Pictures)