Герила маркетингът на "Пришълецът" изкарва ангелите на кино феновете

axn-cryptic-alien-content-on-insta-1600x900

Внимание! Тайнствено съдържание на "Пришълецът" в Insta!

20th Century Fox пускат ново промо за новия филм "Пришълецът" на Ридли Скот - Пришълецът: Завет. 40-секундното промо, както може да се очаква, е подобаващо мрачно, зловещо и брутално. Тъй като не разкрива нищо ново (съдържанието е същото като на трейлъра), в края на телевизионната реклама се появява хаштаг, #EMOHEMEKAT — който прочетен наобратно гласи “take me home” (заведи ме у дома). 

НЕУСТОИМИ ЖЕРТВИ В ХОРОР ФИЛМИТЕ

 

 

При един бърз преглед на тази по-дълга версия на промото в Instagram, оставаме с впечатлението, че Елизабет Шоу (Ноуми Рапас) ще се завърне като... холограма. Това събуждащо любопитството съдържание на "Пришълецът" е перфектен пример за гениален, макар и зловещ герила маркетинг. Има и още нещо - всички фенове на филма могат да очакват много повече от този страхотен Insta акаунт!!! Вижте го:

 

#emohemekat

A post shared by emoh_em_ekat (@emoh_em_ekat) onApr 3, 2017 at 6:38pm PDT

Сцената показва екипажът на "Завет", които проправят пътя си навътре в кораба, изболзван от Шоу и Дейвид, и откриват военния медальон на Шоу, преди да открият холограмата, която намеква за нейната съдба. Това направо ни отнесе, заклеваме се! 

Кредит начална снимка: 20th Century Fox