Ето идеалната ви ваканция, въз основа на любимите ви телевизионни сериали

axn-seriesvacation-open

Любимият ви сериал ще ви покаже дестинацията

Всички ние имаме нужда от ваканция... постоянно. Когато става дума за избор на места, които да откриете, вярвате или не, телевизионните ви предпочитания могат да помогнат. Кажете ни кой е любимият ви сериал, а ние ще ви кажем къде да отидете на ваканция! Готови ли сте? Внимавайте: В нашия списък има само страхотни сериали и дестинации, така че вие можете да съберете няколко дестинации в списъка си от места, които бихте искали да посетите. 

ФИЛМИ, В КОИТО Е УЧАСТВАЛ БИЛИ ЗЕЙН

1. Хавай 5-0/Изгубени

Напълно естествено е, когато някой си мисли за приятна ваканция в главата му да изникнат образи на палмови дървета, плажове и невероятни тела. На Хавай можете да се насладите на всичко това, освен това там се намират и всички филмови локации от които се нуждаете, независимо дали сте фенове на "Хавай 5-0" или обожавате "Изгубени". Там се предлагат много обиколки, които ще ви отведат до снимачни площадки и локации, а дори не ви се налага да го правите - просто се отпуснете и отпийте от коктейла си, докато се наслаждавате на слънцето и красивите пейзажи. Можете да се насладите на всичко това и с помощта на мишката! Грабнете я и разгледайте наоколо!

Makai Katamaran (който можете да намерите на "street" view по-горе) започва от пристанище Kewalo, можете да го видите в епизод 17 на "Хавай 5-0", Powa Maka Moana.

2. Царуване

Не всеки мечтае за топлото крайбрежие: Живописната Ирландия е перфектното място за любителите на "Царуване".


Снимачните площадки, включително замъкът Ашфорд, замъкът Чарвил и катедралата "Света Троица".

3. Имението Даунтън

Глостършър, Великобритания, става известен благодарение на "Имението Даунтън" - добрата новина е, че лесно можете да си наемете стая, която носи духа на любимия ви сериал.


Например, 500-годишното имение Court House, е посрещало знатни гости като крал Чарлз I, а вие може да сте следващите.

4. Друговремец

За този сериал трябва да отидете до Шотландия и за разлика от Клеър дори няма да ви се наложи да пътувате във времето, за да се насладите на Шотландските планини. 

 

Дворецът Скоун в Път, който някога е служил като седалище на парламента и като място за коронация на кралете на Шотландия, като Макбет и Роберт I Брус. Можете да си наемете апартамент в него и след това да отидете до The Callanish stones, за да видите дали можете да можете да хванете Джейми Фрейзър за себе си. 

5. Бесни кучета

Обратно към топлите води: Противно на това, което казват в сериала, "Бесни кучета" НЕ Е заснет в Белиз, а по-скоро в Пуерто Рико. Така че е ясно къде трябва да отидете (но имайте предвид, че и Белиз е много красиво място, така че можете да комбинирате двете за ваканцията си). 

(Снимка и начална снимка: Casa Hines)

Casa Hines в Rincón, Пуерто Рико е мястото, на което главно се развива действието в "Бесни кучета", освен това представлява една очарователна вила, където можете да забравите всичките си грижи и просто да се отдадете на пълна почивка. 


Желаем ви прекрасни ваканции!

Може също да харесате