Джонсън срещу Дизел - враждата продължава!

feudtb

Все още има проблем във филмовия екшън рай!

Семейството винаги е било в основата на филмите “Бързи и яростни”, защото като махнете колите, гонките и адреналинът, който идва с приключенията, става дума за група хора, които се подкрепят взаимно независимо на каква цена. 

INSERT GALLERY FAST AND FURIOUS

Но атмосферата зад камерата се променя след като Дуейн Джонсън се присъединява към актьорския екип и отношенията между него и Вин Дизел държат феновете на нокти. Макар че миналата година като че ли двамата успяват да стигнат до компромис, изглежда драмата все още продължава, като стига до такива мащаби, че е възможно Дуейн да не вземе участие в деветото продължение на франчайза. Бившият професионален кечист споделя в интервю за Rolling Stone, че той и Дизел са водили няколко разговора за ситуацията, в която се намират. 

(Broadimage/REX/Shutterstock)

 “Това, което осъзнах е, че ние двамата имаме фундаментални различия в начина, по който подхождаме към правенето на филми и към сътрудничеството. Отне ми известно време, но съм благодарен за това, че най-накрая ми се изясни. Независимо дали работим заедно, или не.”

 Но изглежда че цялата благодарност на думи не може да заличи кръвната вражда между тях. 

 “Желая му всичко най-хубаво, не тая лоши чувства към него, благодарение на яснотата, която постигнахме... Всъщност ние не можем да изтрием последната част, която включва ‘без лоши чувства’. Просто ще се опитваме да запазим яснотата в нашите отношения.”

(Universal/Kobal/REX/Shutterstock)

За първи път хората научават за тяхната вражда през 2016 г., след като Скалата публикува пост в Instagram, в който хвали франчайза и колегите си, но уточнява, че някои от актьорите са страхливци. Според сведенията, той говори за Дизел, но последният остава без коментар, когато Скалата по-късно признава колко много се възхищава на Дуейн и че винаги е имал неговата подкрепа. 

В момента Джонсън работи с Джейсън Стейтъм по спин-оф на франчайза, “Hobbs and Shaw”, тъй като героите, които изпълняват в  “Бързи и яростни” са толкова обичани от хората. Премиерата на филма е планирана за лятото на 2019, а ”Бързи и яростни 9” се подготвя за 2020 г.

Дотогава има още доста време и ние се надяваме двете екшън звезди да успеят да намерят начин да решат проблемите си. За феновете ще е сбъдната мечта да видят екипът от последните филми отново събран на едно място! 

 

(Кредит начална снимка: Universal Pictures)