Джони Лий Милър говори за възможността за любовна връзка между Шерлок и Джоан

axn-sherlock-and-joan-hook-up-1600x900

Дали любовта витае във въздуха на "Елементарно, Уотсън!"?!

След излизането на "Елементарно, Уотсън!" по телевизията през 2012 г. много фенове очакват романтична връзка между Шерлок Холмс (Джони Лий Милър) и Джоан Уотсън (Луси Лиу). Досега криминалният драматичен сериал странеше от какъвто и да било романс между двамата герои и изглежда нещата ще си останат по същия начин и занапред: "Връзката между Холмс и Уотсън е свещена, ако промените това, сериалът вече няма да разказва за Холмс и Уотсън," казва наскоро Милър за "New York Post". 

КАКВО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КЛАЙД?

Актьорът смята, че между него и колежката му в сериала не трябва да има романтична връзка, тъй като оригиналните Холмс и Уотсън също не са заедно. Само че има една важна подробност, оригиналният герой на Уотсън не е сексапилна, самоуверена брюнетка, а скромен и търпелив джентълмен.  

 (CBS)

За съжаление продуцентите споделят консервативното мнение на Милър. Дори в сезон 3 представиха Кити (Офелия Ловибонд), момиче с проблеми, което има спешна нужда от напътствия, за да елиминират всички възможности за пораждане на романтична връзка между Холмс и Уотсън.  

Както изпълнителният продуцент, Роб Дохърти, обобщава, тази тактика е гаранция срещу зараждането на романтични взаимоотношения между Шерлок и Уотсън, защото “нищо не охлажда страстите така, както родителството.” Всъщност голяма част от зрителите искат да видят точно романтика в този сериал и продължават да вярват, че продуцентите ще размислят и ще позволят на двамата главни герои да се сближат.  

Може също да харесате