Джон Уик ще си вземе нов (очарователен) партньор!

johnwicktb

Познайте кой ще се присъедини към Киану Рийвс в продължението на "Джон Уик"?

Както вече може би сте чули, Киану Рийвс ще повтори ролята си на легендарния Джон Уик и както мнозина от феновете помнят, един от най-съкрушителните моменти в оригиналния филм (ВНИМАНИЕ: СПОЙЛЪР) е смъртта на очарователното куче на Уик. Нали си спомняте, това е домашният любимец, който той получава като последен подарък от внезапно починалата си съпруга, а нейната смърт подтиква Джон да търси отмъщение. 

И докато феновете горят от нетърпение да разберат какво ще им покажат в следващия си съвместен проект сценаристът Дерек Колстад и режисьорът Чад Стахелски, остава един въпрос, който е по-важен от всичко останало: дали Джон Уик ще си вземе ново куче?

СЕКСИ ЗВЕЗДИ СЪС СТРАХОТНИ ОЧИЛА

                                                       (Summit Entertainment)

Край на неизвестността, тъй като Иън Макшейн, който ще повтори ролята си на Уинстън в продължението, потвърждава, че това наистина ще се случи. По време на разговора си с EW актьорът предлага и малко вътрешна информация за втората част на филма, казвайки: "Той е убил руски гангстер и сега нещата стават още по-сложни. Аз много харесвам първия филм, но този може да е по-добър дори от него."

                                                  (Summit Entertainment)

С толкова висок залог, ние нямаме търпение да видим какво са ни подготвили за продължението. Премиерата на "Джон Уик 2" е планирана за февруари догодина, така че отбележете тази дата в календара си, всички вие фенове на Киану Рийвс!

Може също да харесате