Джеймс Франко на борда на "Пришълецът: Завет"!

axn-covenant-franco-1ndex

Каква точно ще е неговата роля в "Завет"?

Дългоочакваният "Пришълецът: Завет" излиза по кината тази година и изглежда ще има някои необичайни камео изпълнения. Вече бе потвърдено (или нещо такова), че Джеймс Франко има камео роля в проекта. 

СКАНДАЛНИ И НАИСТИНА СТРАННИ

Според първоначалните слухове Джеймс Франко има много малка роля като капитана на "Завет", както и като съпруг на Даниелс (в ролята Катрин Уотърстоун). Има слух и за това, че звездата ще има по-голяма роля в рекламната кампания на филма. Актьорът потвърждава (или нещо такова) някои от тези разкрития в интервю, взето от него и Брайън Кранстън (по време на промоцията на тяхната комедия "Защо точно той?"), но е твърде индиректен относно това и без каквото и да било желание да дава подробности за ролята, което е разбираемо. Да се надяваме, че тя ще бъде нещо запомнящо се! 

"Предполагам, че новината вече е плъзнала? Не знам дали това не е опит да ме убедят да говоря за това, или не. [Смее се] ... Помня, че когато бях дете за мен бе невероятно преживяване да гледам "Пришълецът". Аз все още го гледам. Последно го гледах в киносалона на Тарантино... той е невероятно добър филм!" - казва актьорът.

Актьорът ще се появи в компанията на велики имена като Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърстоун, Нуми Рапас, Дани Макбрайд и Били Кръдъп. И разбира се ще видим завръщането на ксеноморфните! 

Ето трейлъра на дългоочакваното продължение на "Прометей":

(Кредит начална снимка: 20th Century Fox/ Getty Images)

Може също да харесате