Да чакаме ли с нетърпение, или да се страхуваме?

axn-conjuring-1600x900

Трети филм 'Заклинанието' тръгва през 2019

Догодина предстои да видим поредния филм "Заклинанието", но не сме сигурни кой точно. Warner Bros. съобщават, че компанията ще пусне неозаглавен филм от вселената на "Заклинанието" на 3-и юли, 2019 г. Това може да е или "Заклинанието 3", или спин-офът "The Crooked Man" (в който се вижда зловещия персонаж, който за първи път виждаме в "Заклинанието 2"). Но трябва ли да очакваме с нетърпение третото продължение?

ЗАЩО СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ ХОРЪР ФИЛМИТЕ? 

Първата част от поредицата "Заклинанието" се превръща в хорър култ и пренаписва много клишета от жанра, но продължението изобщо не е толкова добро. От една страна "Заклинанието 2" е просто поредният комерсиален филм, но от друга все пак успява да предложи на потенциалните си фенове доста хорър преживявания. Заради това и големият въпрос е как ще изглежда третият филм от поредицата. 

(New Line Cinema)

"Работим усилено по Заклинанието 3," казва режисьорът Джеймс Уан. "Искаме да сме сигурни, че сценарият е на ниво. Толкова много хора обичат "Заклинанието", че не ми се иска, ако е възможно, да прибързвам с третия."

(New Line Cinema)

Що се отнася до "The Crooked Man," Уан казва, "Ние смятаме, че имаме изключително вълнуваща история. Това, което ни се иска да направим с Вселената на "Заклинанието", е всеки различен проект да си има отличителна черта." Да се надяваме, че "Заклинанието 3" ще има правилното количество от нужните съставки... 

А вие какво мислите? С нетърпение ли очаквате "Заклинанието 3", или изпращате проклятия по адрес на продуцентите? 

Може също да харесате