БЕСНИ КУЧЕТА - 5 случая, в които мъжки купони са излизали извън контрол

axn-mad-dogs-1

Искате ли да купонясвате с тези момчета?

Ако никога не сте били на купон, който е излизал извън контрол, е време да го направите. Няма значение колко диви и откачени са станали нещата на купона ви, ние се обзалагаме, че той изобщо не може да се сравни с това, което се е случило на момчетата в предстоящия сериал по AXN, наречен "Бесни кучета".

ФИЛМИ И СЕРИАЛИ, КОИТО НИ НАПОМНЯТ ЗА ЛЯТОТО

За да ви подготвим за предстоящата лудост, ето няколко други продукции, които ще ви покажат какво се случва, когато купонът тотално се обърка.

"Уикендът на Барни"

Класика. Двама много добрия приятели са поканени на купон във вилата на шефа си, която е на брега на океана, но отивайки там разбират, че той е мъртъв, а те имат истински проблем.

"Последният ергенски запой"

Когато се събудите до жив тигър, с липсващ зъб и бебето на непознат, а един от приятелите ви, с който сте били на купона (и който се жени на следващия ден), липсва, разбирате, че сте участвали в сериозен запой. Просто трябва да си спомните какво се е случило и да оправите нещата.

"Проектът X"

Един загубеняк под натиска на връстниците си решава да организира купон, докато родителите му отсъстват. Когато приятелят му кани много повече хора от обещаното, адът се отваря, давайки на момчетата невероятно преживяване, но на много висока цена.

"Голямото пътуване"

Кое е по-хубаво от купон? Купон на колела, разбира се! Едно момче е принудено да тръгне на шантаво пътешествие с приятелите си, защото трябва да се опита да спре приятелката си да не гледа секс записът, който е направил с друго момиче, който случайно й е изпратил. Пътуването, което предприемат, е пълно с купони, премеждия и луди преживявания.

"Бесни кучета"

Един разказ за приятелството, подложено на изпитание. Когато четирима стари приятели от колежа се събират отново за уикенд във вилата на приятел, нещата бързо се объркват, когато разбират, че са замесени в порочен кръг от лъжи, измами и убийство.

Не пропускайте премиерата в следващите месеци, за да разберете как ще се измъкнат от това неприятно положение!

(Amazon Studios)