Apple ви превръща в истински следователи

forensic-detective-ar-app-1600x900_0

Станете част от кървавия и шокиращ свят на съдебната медицина!

На разположение на потребителите вече е налице ново приложение и изглежда то доставя огромно забавление на всички истински фенове на криминалистиката. Приложението изключително бързо и лесно пренася потребителите в кървавия, ужасяващ свят на съдебната анатомия. Новото iOS приложение е пуснато на пазара от Oxygen Media и се нарича Forensic Detective: Inside a Crime Scene. То е създадено съгласно ARKit 1.5 на Apple и изцяло се възползва от новата лесна за употреба детективска технология.

Ако не сте на ти с технологиите, приложението има опция, която помага да разберете къде са стените в стаята на потребителя, навсякъде може да има пръснати улики, като куршуми и следи от кръв, които се появяват на спалнята ви без да сте убивали никого. Включва всички необходими средства, за да превърне всяка стая в местопрестъпление, а вертикалният изглед прави всичко още по-впечатляващо. 

Приложението дава възможност на хората, които искат да бъдат детективи, да свързват различни улики - като анализ на най-високата точка на изстрелите, изследване на балистичните доказателства, сравняване на кръвни проби и др. с цел откриване на престъпника.

(Oxygen Media)

“ARKit 1.5 ни дава възможността се насладим на вертикалния план, като част от сюжета на играта,”  казва Мат Марстърс, стратег по смесена реалност в Neo-Pangea, компанията, която създава приложението. “Това е много различно преживяване, прави преживяването на потребителя изключително богато, тъй като приложението може да осигури пълно 3D, благодарение на специално разпознаване. Благодарение на него може да имате в джоба си едно ‘Escape the Room’  преживяване.”

И това, което е наистина невероятно, е че ви дава перфектното оправдание за това, че гледате часове наред епизоди на "От местопрестъплението", "Морски детективи" и "Картър" по AXN, за да разрешите даден случай.

 (CBS)

(Кредит начална снимка: CBS)


Може също да харесате