7 неща, които можете да очаквате на Черния петък

bfriday-1600x900

Започнете да се подготвяте отрано и ще оцелеете!

Черният петък може да бъде наистина неустоим. За последните няколко години това, което започна като най-големия ден за пазаруване през годината постепенно се разрасна до нещо, което си има свой собствен сезон. Още от началото на ноември не спират да се появяват страхотни предложения и без специална стратегия за пазаруване може да пропуснете най-добрите оферти. 

За щастие ние сме помислили за вас. Независимо дали пазарувате на Черния петък в магазин, онлайн, или и двете - ние подбрахме някои трикове и съвети за вас, за да сме сигурни, че пазаруването ви ще мине възможно най-гладко. Ако се вслушате в нашите съвети и предупреждения ще преживеете Черния петък без психически и финансови травми! 

СЕКСИ ЗВЕЗДИ СЪС СТРАХОТНИ ОЧИЛА

1. Направете си списък за пазаруване, съберете купони за отстъпки, но вземайте разумни решения: Понякога чакането на студа пред магазин, заради 3-доларов тостер просто не си заслужава. 

2. Няма да се справите без приятел за пазар: можете взаимно да си пазите ред на дългите опашки, в случай че се нуждаете от няколко минути почивка за тоалетна, или просто да се разделите за кратко, за да се възползвате от оферти, които могат да се появят по едно и също време. 

3. Проучете внимателно рекламите на магазина, за да не пропуснете нещо: Обикновено те осигуряват повече информация за оферти ако сте в магазина, но ако пазарувате онлайн, може да не получите достатъчно информация за онлайн офертите, освен ако те не са същите като тези в магазина. 

4. Трябва да сте подготвени за евентуален срив на сървърите, прекъсване на работата на касовите апарати или на ПОС терминалите. Помнете, търпението е най-добрият ви приятел. 

5. Някога виждали ли сте как хората на опашката за касата се залепят за всичко в магазина? Ако не сте - ще видите, така че бъдете търпеливи

6. Някой от другите купувачи може да открадне вашите стоки от пазарската ви количка докато пазарувате, освен това можете и да се нараните. Предварително се разгрейте, за да сте подготвени за бягане или евентуално сбиване! 

7. Няма да можете да се насладите на пазаруването без енергия: снаксовете и освежаващите напитки ще ви заредят с енергия и ще хидратират тялото ви през целия ден, така няма да почувствате умора или замаяност.