5 зимни филма, които ще ви сгреят!

winterfilmstb

Ето лекарството срещу сръдливостта през януари

Януари е този месец от годината, който бележи началото на новата година и в същото време тогава са най-депресиращите дни от годината (обикновено третият понеделник от месеца). Така че е напълно честно да кажем, че това ново начало е малко трънливо - към това като добавите и факта, че навън е студено и вие най-вероятно току-що сте се върнали отново на работа след празниците, ще се нуждаете от малко помощ, за да преживеете месеца. Но не се тревожете, светът на филмите е тук, за да ви помогне да се заредите с енергия през януари и да го направи малко по-топъл! 

                                  НАЙ-ОЧАКВАНИТЕ ФИЛМИ ПРЕЗ 2017-ТА

1.    Ваканцията – Той ни сгрява и е забавен, в него участват първокласни актьори (Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу и Джек Блек), има страхотен саундтрак и е една от най-очарователните романтични комедии, които сме гледали през последните години. Ако искате да се сгушите под одеялото и да гледате нещо, което ще ви накара да се усмихнете, този филм е просто задължителен!

                                      (Кредит: Universal Pictures)

2.     Замръзналото кралство – Не е възможно да предлагаме списък с добри зимни филми, в който да не включим тази класика. Дори 3 години след премиерата си тази анимация не спира да ни вълнува с историята на Елза и Ана. 

                             (Кредит: Walt Disney Studios)

3.     Омагьосан ден – Класика с участието на Бил Мъри, която завинаги промени начина, по който гледаме на 2-ри февруари. 

                                 (Кредит: Columbia Pictures)

4.     Знак на съдбата – Още един филм за всички романтични души, които имат нужда от нещо, което да засили вярата им, че вселената работи, за да направи така, че магията да се случи на всеки човек. 

                                  (Кредит: Miramax Films)

5.     Весели крачета – Мамбъл е сладкият пингвин, който успя да изтанцува пътя си към нашите сърца. този анимационен филм със сигурност ще направи деня ви по-щастлив, дори при минусовите температури навън.

                           (Кредит: Warner Bros. Pictures)

(Кредит начална снимка: Walt Disney Studios)


Може също да харесате