5-те най-ужасяващи видеа с духове в YouTube

axn-ghost-article

Най-плашещото нещо в тях е, че изглеждат толкова истински!

Вие може да не вярвате в духове, но не можете да отречете, че има някои странни събития, които са почти невъзможни за обяснение. Видеата, които събрахме в тази статия ще подложат на тест вашия скептицизъм. Независимо дали сте почитател на паранормалното, или не, уверете се, че няма да пропуснете предстоящата премиера на "Медиум" >insert date and time<, един криминален сериал, посветен на свръхестественото.

ЕТО КАК МОГАТ ДА ВИ АРЕСТУВАТ

Сериалът се върти около Алисън Дюбоа, медиум със свръхестествени възможности, която работи като консултант за полицията на Финикс, Аризона. Интересната част в тази история е, че е създаден по разказите на истинската Алисън Дюбоа, която твърди, че е медиум и използва силите си, за да помага на правосъдието в разрешаването на криминални престъпления. За надарената главна героиня общуването със свръхестественото е нещо напълно нормално, но повечето от нас все още се страхуват от това, което не могат да обяснят. Тези видеа са доказателството за това. Ето 5-те най-убедителни зловещи видеа с духове в YouTube. Не се тревожете, няма да подскочите от ужас.

Ако сте виждали призрачна фигура, окачена до обитавана от духове къща в Дисниленд, може би ще си помислите, че това е поредната туристическа атракция, нали? Да, но този дух определено не прилича на ...

Ние бихме получили сърдечен удар, ако видим нещо такова [призрак без глава], но тези хора очевидно са запазили самообладание. 

Сцените с призрака в огледалото във филмите винаги ни ужасяват, но това е нещо още по-плашещо.

Ето това минава отвъд ужаса. 

Според някои хора това видео е доказателството за съществуванео на Чупакабра. Други мислят, че това е демон от ада или паднал ангел (може би перото значи точно това). Ние мислим, че леко напомня на Ам-гъл. Един изключително плашещ Ам-гъл.

Може също да харесате