5 причини, поради които "Sausage Party" ще бъде голям хит

axn-5-reasons-sausage-party-will-be-hit-1600x900_0

Първият анимиран филм на Сет Роугън изглежда удивително

Последният анимиран филм на Сет Роугън Sausage Party  се превръща в истинска сензация в медиите след пускането на официалния нецензуриран трейлър.

 

Ето и 5-те причини, поради които нямаме търпение да гледаме "Sausage Party", чиято премиера в САЩ е планирана за 12-ти август тази година. 

1. Той бие Pixar със собствената им идея

От 1995 г. Pixar работят по идеята за персонифициране на различни неща, като играчки, коли, роботи и риби. И въпреки това от студиото пропускат възможността да зарадват феновете със забавна храна с истински чувства. 

(SPE)

2. Филмът ще взриви интернет

Може би се чудите колко лош може да бъде един анимационен филм? Зависи от гледната точка, но със сигурност много отговорни родители ще се отвратят от множеството сексуални метофори, от езика и от жестоката действителност, срещу които се изправят група продукти от магазина, когато са "избрани" да напуснат магазина.

(SPE)

3. Ние трябва да подкрепяме всеки кинотворец, решил да опита нещо ново

Сет Роугън е известен с нецензурните си комедии за възрастни, като "Суперяки", "Ананас експрес" и "Това е краят", но никога преди не е правил анимационен филм. Затова ние ще се радваме да му дадем шанс.

(SPE)

4. Актьорският състав е пълен с някои от най-добрите клоуни на Холивуд

Джеймс Франко, Мишел Сера, Пол Ръд, Салма Хайек и самият Сет Роугън са само част от гласовете в Sausage Party – затова и нашите очаквания са, че те ще преминат всички граници на вулгарно и извратен хумор. 

(SPE)

5. Кой не обича добрите комедии?

В този филм има толкова много място за веселба, че сме сигурни че ще продължим да се смеем дори по време на крайните надписи. 

(SPE)