5 причини, поради които "Как да ни се размине за убийство?" е върхът

axn-htgawm5reasons-1.open_

Ето защо ние обичаме този сериал

"Как да ни се размине за убийство?" непрекъснато ни очарова с остроумния, заплетен, силен и в същото време деликатен сюжет. Току-що започна трети сезон на сериала, а ние вече се намираме в дълбоката, сладка бъркотия, която успяхме да опознаем и да обикнем в предходните сезони. 

МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В "КАК ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ ЗА УБИЙСТВО?"

И така, в какво се крие чарът на "Как да ни се размине за убийство?" Ето нашите пет причини, поради които го обичаме толкова много!

1. Актьорската игра

Вайола Дейвис непрекъснато е номинирана и награждавана с най-големите телевизионни награди, като например наградите "Еми" за праймтайм, наградите на "Гилдията на киноактьорите в САЩ" или просто обикновените, стари награди "Златен глобус". Нужно ли е да питате защо? Ние не мислим така - динамиката и химията между актьорите от екипа е необичайна, а главната героиня Вайола ни изненадва с нетрадиционния си подход всеки следващ епизод. 

(ABC)

 2. Страстните моменти

Може и да сме повърхности, обръщайки внимание на това, но... сериалът е известен с начинът, по който представя страстните моменти. Понякога те са щастливи, друг път - тъжни, бурни... точно като в реалния живот. Винаги можем да ги видим на екран, макар и не прекалено явно. 

(tumblr)

3. Съставът

Актьорите от екипа се харесват взаимно. И в реалния живот: Често излизат заедно, публикуват сладки общи снимки и както знаем, на екрана между тях има ГОЛЯМА химия. 

(tumblr)

4. Представянето

"Как да ни се размине за убийство?" не е нито образно, нито буквално черно-бял. Сериалът с лекота представя хора с различен цвят на кожата, социално положение, религиозна вярвания и сексуална ориентация. Наред с всички убийства и схеми ние имаме възможност да видим и ежедневните проблеми на хората, социалните им грижи и жестоката реалност, която малко сериали дръзват да споменат. 

(tumblr)

5. "Произходът"

"Как да ни се размине за убийство?" е продукция на Shondaland - Шонда Раймс е отговорна за проекта, а тя знае толкова много. "Скандал" и "Анатомията на Грей" са нейно дело, така че успехът и на този сериал не изненадва никого. Той е тооолкова добър. 


Не забравяйте да гледате "Как да ни се размине за убийство?" по AXN!