5 човека в "Морски детективи" с изключително странни професии

axn-ncis-stand-ins-1600x900

Те са там през цялото време, а вие никога не сте ги забелязвали!

Появяват се изневиделица в някоя сцена, карайки кола или стоейки на заден план. Ако вие сте пристрастени към "Морски детективи", вероятно сте гледали епизоди с тяхно участие, може би дори сте чули гласа им. Кои са те? Дубльорите!

МОДНАТА ИКОНА НА МОРСКИ ДЕТЕКТИВИ

Работата на дубльорите е странна. В общи линии те приличат на актьорите - сходна височина, цвят на косата, цвят на кожата - но не носят открояващи се дрехи, обикновено са облечени в по-тъмни цветове, за да не привличат вниманието. Освен това те не носят и грим. Голяма част от тях получават работата благодарение на това, че са приятели с някой от екипа. Кои са 5-та дубльори в "Морски детективи" и как са започнали тази работа?

1. Крис Лайнър
Той работи като дубльор и като част от снимачния екип. Пред "BuzzFeed" споделя, че за да получите добър номер на заден план човек трябва "да е на правилното място в правилното време и да има подходящите познати." Лайнър е "универсален дубльор", което значи, че той няма конкретен актьор, с който да работи, но участва когато е нужен - понякога в ролята на трупа. "Казват, че съм най-добрият дубльор за мъртво тяло," казва той иронично.

Пол Конклинг, Шон Мъри и Сюзън Майкълс. (BuzzFeed)

2. Майк Арчър
Дубльорът на Майкъл Уедърли от началото на Сезон 1. “Честно, аз се влюбих в този бизнес,” казва той.

Пол Конклинг и Майк Арчър. (BuzzFeed)

3. Сюзън Майкълс
“Аз работих като модел в телевизионна игра,” казва дубльорката на Поли Перет (от 2003г.). Тя получава работа като статист на заден план след като зет й се возил в асансьор с човек, работещ в "Central Casting", които набират актьори за заден план.

Пол Конклинг, Шон Мъри, Поли Перет и Сюзън Майкълс. (BuzzFeed)

4. Артър Мъри
Дубльорът на Роки Карол също започва работа като статист на заден план. "Реших да се пробвам за големия екран, и тогава започнах работа на заден план," казва Мъри, който изпълнява ролята на агент, който не говори в същата стая, когато не участва като дубльор на Карол. Това е седмият сезон на Мъри в "Морски детективи".

Артър Мъри и Роки Карол. (BuzzFeed)

5. Пол Конклинг
"Участвах в продължение на няколко месеца в Сезон 2," казва дубльорът на Шон Мъри. "Интересното в случая е, че си мислех, че това ще е еднократно." Конклинг е магистър по Бизнес администрация и е работил като одитор. "Страхотно е да си част от нещо, което прави хората щастливи. Когато работиш като одитор всъщност не правиш никого щастлив."

Може също да харесате