5 неща, които правят страхотен финалът на сезон 2 на "Скорпион"!

axn-scorpion-finale

Не се тревожете, НЯМА СПОЙЛЪРИ!

Скорпион е страхотен сериал, не само защото е невероятно забавление за цялото семейство с интересни герои, но и защото обръща голямо внимание на детайлите и предлага малки изненади навсякъде. Финалът на сезон 2 не прави изключение в това отношение. Ето 5 страхотни неща, които можете да видите в последния епизод и бърз поглед зад сцената!

НАЙ-СТРАСТНИТЕ МОМЕНТИ В СКОРПИОН

1. Погледнете по-отблизо обложката на джаз албума, който слушат Тим и Пейдж - мъжът на корицата е самият Николас Уутън, един от продуцентите на сериала. Освен това сценаристите измислят и няколко заглавия на песни, които са на гърба на корицата.

2. Мобилните телефони, които виждате в епизода всъщност работят, макар и да не са включени. При постпродукцията добавят счупения екран на телефона, а другия екран показват, че работи. 

3. Концепцията за интерфейс мозък-мозък (BBI) е истинска (!), но все пак зараждаща се технология, която екипът открива в проучването си.

4. Птиците, която виждаме е Калифорнийски кафяв пеликан, но издава звук, който е по-силен от този, характерен за този вид... това, което чуваме в епизода е звук на птица от друг вид. 

5. Скот Портър може би е гений — от музикалните. За сцена, в която героят му (Тим Армстронг) трябва да прочете определени ноти, Портър се обажда на продуцентите насред снимките, за да предложи няколко промени. Благодарение на помощта му в последната минута, диалогът отговаря на музикалната теория. 

Истината се крие в подробностите! Не забравяйте да гледате последният епизод от сезона! 

(Кредит начална снимка: CBS)