Поли Перет жертва на тормоз по време на работата по Морски детективи?!

Pauley Perrette, abused while working on NCIS?!

Актрисата немаква за ужасна причина да напусне популярния сериал

Повече от десетилетие Поли Перет неизменно присъства в света на телевизията, благодарение на ролята й на особнячката Аби Скиуто в "Морски детективи". Но като повечето хубави неща, и това все някога трябва да свърши и персонажът й се появява за последен път в 22-и епизод на 15-ти сезон на сериала, който се излъчва на 8-ми май в САЩ. 

АБИ ВЕЧЕ НИ ЛИПСВА

                           (Кредит: Rob Latour/Variety/REX/Shutterstock)

И докато за феновете това е много тъжна новина, за Поли изглежда това е по-скоро облекчение. След излъчването на финалния епизод, актрисата прави няколко шокиращи изявления в Twitter относно причините да напусне популярната продукция след 15 сезона. 

Това е само част от посланието, публикувано в социалната мрежа, тъй като Поли не навлиза в подробности, казвайки, че има "машина", която държи устата й затворена, която създава фалшиви истории за нея. "Много богата, много влиятелна публична "машина". Липсва морал и ангажименти към истината, аз просто стоях и четях лъжите, опитвайки се да предпазя екипа си. Опитвайки се да остана спокойна. Той го направи." 

Тези туитовете карат феновете на актрисата да полудеят, не знаейки какво да си мислят от думите й. Цялата ситуация се оказва изключително деликатна. 

“Мислех, че трябва да предпазя екипа си, работните ни места и толкова много хора. Но на каква цена? Не знам. Опитвам се да постъпя правилно, но може би мълчанието не е правилният начин, по който човек трябва да реагира на престъплението.”

След туитовете на Поли, CBS правят изявление, "Преди около година Поли дойде при нас и сподели, че е притеснена за атмосферата на работното място. Ние се отнесохме сериозно към въпроса и се опитахме заедно с нея да намерим решение." В отговор актрисата публикува благодарствено съобщение в Twitter, заявявайки, че винаги е имала подкрепата на CBS . 

Макар този случай да хвърля мрачна сянка върху излизането на Поли от сериала, ние завинаги ще останем с незабравимите моменти, които Аби ни подари. Нека да видим видеото, създадено от един от нейните фенове, JethroFan.

 

 

(Кредит начална снимка: CBS)