Потресаващи неща, които Холивуд ни вменява за жените

Horrifying things Hollywood teaches us about women
Накратко, може да сте неустоимо секси и въпреки това да попаднете на кретен.  

Холивуд има някои наистина изкривени представи за жените, ние ще ви представим най-очевидните примери, за да може следващия път когато гледате филм да им обърнете внимание и да не попадате в капана им. 


Изкривена представа no. 1 - Разминаване в сексапила

Може да сте красива, умна и интересна жена, но въпреки това накрая ще се появи този недодялан тип, който ще се промъкне в живота ви и ще разбие сърцето ви.

Изкривена представа no. 2 - Девойка в беда
Годините феминизъм не са направили нищо по въпроса - или сте мрънкало, или корава мацка, която задържа всичко в себе си, но мъжете тайно си мечтаят да сте мрънкало. 

Изкривена представа no. 3 - Феминизъм = Да раздаваш юмруци
Силата на жената не се изразява в раздаване на юмруци, важно е отношението, характерът и това да останеш силна, но всичко това не е от значение ако изглеждаш секси докато държиш постолет.

Изкривена представа no. 4 - Загорялата дебела мацка

Закръглените момичета винаги трябва да са разгонени, което е много унизително, грубо и невярно! В края на деня килограмите ви са просто цифра, не огледалото на душата ви.

Изкривена представа no. 5 - Жените трябва да бъдат наказани

Забелязали ли сте, че голяма част от страстните момичета накрая умират, наказани за сексуалността си? Просто гледайте който и да е хорър филм и ще разберете за какво говорим.
 
(Photo: Universal Pictures, Orion Pictures, Columbia TriStar Entertainment, Universal Pictures, Bryanston Pictures)