Джей и Мълчаливият Боб ще се появят в Светкавицата!

axn-flash-guests-1600x900

Специални "надрусани" гости участват в сериала! 

Тази страхотна новина със сигурност ще зарадва всички фенове на сериала: епизод 17 от 4-ти сезон на "Светкавицата" е режисиран от Кевин Смит! Смит режисира епизоди на "Светкавицата" от втори сезон и е сред любимите режисьори на феновете. Като дългогодишен любител на комиксите, Смит внася много радост в епизодите по които работи и много често добавя личния си почерк. Първият му епизод включва няколко камео изпълнения на дългогодишния му приятел и колега Джейсън Мюс. 

(Dimension Films)

Сега изглежда, че Мюс отново ще участва в сериала, този път в компанията на Смит. Двамата ще изпълняват ролята на охранители в режисирания от Смит епизод със заглавие “Null and Annoyed”.

(The CW)

Мюс и Смит често участват заедно на екран, като дилърите на марихуана във филмите "Джей и Мълчаливият Боб". Второстепенните персонажи от първия филм на Смит "Продавачи" стават толкова популярни сред феновете, че помагат при свързването на първите филми на Смит в една вселена, в резултат на което стават основния фокус във филма "Джей и Мълчаливият Боб отвръщат на удара". Смит не казва, че ще са в ролите на Джей и Мълчаливия Боб в "Светкавицата", но разкрива, че Мюс има реплики, докато той остава... ами, безмълвен. Няма потвърждение за това, че Мюс ще изпълнява същата роля, в която участва в сезон две. 

(Dimension Films)

Смит успява да приключи работата си по епизода преди скорошния си почти фатален сърдечен удар. И докато той все още се възстановява от одисеята, за феновете ще е приятно да го гледат в "Светкавицата" по AXN!