Мини интервю, което доказва, че Луси Лиу и Джони Лий Милър са най-добри приятели

axn-lucy-liu-and-jl-miller-are-best-friends-1600x900

Понякога просто трябва да знаете, Шерлок или Джоан?

Взаимната любов на Луси Лиу и Джони Лий Милър един към друг (както и към героя на другия) е повече от сигурна. Ако не ни вярвате, прочетете (и) гледайте мини интервюто на актьорите от "Елементарно, Уотсън!" за BuzzFeed, и ще се убедите.

Луси Лиу: "Вече четири години работим заедно, мисля че това е най-дългото време, в което съм работила с някого."


МОДНИТЕ ТОАЛЕТИ НА ДЖОАН УОТСЪН

 

Ако ни питате, това е едно невероятно очарователно партньорство, което трябва да продължи много по-дълго.

Джони Лий Милър: "Луси има невероятен фокус, притежава способността да се абстрахира от външни фактори, което според мен е изключително ценно".

Но комплиментите не са само от страна на Джони Лий Милър. Луси Лиу се изказва изключително позитивно за способностите на Джони: "Той има невероятната способност да вземе един диалог и не само да го запомни и да го промени... но и да го превърне в нещо живо."

 

На въпроса кой има истински скелет в гардероба си, получаваме два противоречиви отговора - Луси отговаря бързо и решително: "Шерлок", но Джони Лий Милър е на друго мнение: "Това е Джоан, от времето, в което е била студентка по медицина."

Взаимната им любов един към друг, както и към героите им, си личи в цялото интервю. На въпроса кой най-вероятно ще спечели игра на покер с блъф, Джони е категоричен, че това трябва да е Уотсън. Може би вие не сте особено изненадани, че отговорът на Лиу е малко по-различен: "Аз бих казала Шерлок, той би бил много по-потаен." Ако ни питате, Шерлок е по-добрият избор.

 

Но има поне едно нещо, за което Джоан и Шерлок са на едно мнение - никой не гледа "От местопрестъплението". "Не мисля, че някой от нас има време за това," обяснява Уотсън. А Шерлок добавя, че героят му изобщо не гледа телевизия. Колко жалко, че не намира няколко минути, за да гледа брилянтния сериал "ЕЛЕМЕНТАРНО, УОТСЪН!" всяка събота и неделя, по AXN!